Home of a writer.

icon

Böcker

Transmission – transform the Packaging industry (2018)

The packaging market is entering our next important transmission. Perhaps we’ll see a flip of the entire packaging market that changes it inside and out. It’s exciting times in a very exciting part of the business world. The market is ready – are you?

Jag hjälpte Jan-Olof Jungersten på Visutech att skriva en bok om förpackningsbranschens spännande framtid. Boken är på engelska och spänner över 155 sidor. Den visar hur en digital förpackningsmarknad är framtidens marknadsföringskanal och är fylld med tips och råd, både när det gäller miljötänk, konjunktur och

lönsamhet. Läs mer här.

Låt din hjärna blomma (2016)

brain-book

Den sitter mellan dina öron. Ett drygt kilo med 86 miljarder nervceller som formar tankar, skapar känslor och lagrar minnen. Hjärnan är det bästa vi har och det är hög tid att låta den blomma!

Jag har hjälpt de otroligt begåvade människorna på Hjärnberikad AB att skriva en bok som släpptes hösten 2016. Det är fascinerande läsning där aktuell, banbrytande forskning samlas i tio handfasta råd om hur hjärnhälsan vässas och hjärnan bäst utvecklas. Läs mer här.

Island på bakgator och villovägar (2015)

inter_BoksomPDF_hi-1
pic1

Ihop med Nicklas Elmrin (foto) och Henrik Strömberg (form) har jag gjort boken “Island på bakgator och

villovägar” som släpptes via Bakgator Förlag i december 2015. En annorlunda reseskildring av ön, långt från alla vattenfall och turistattraktioner. Fram tonar ett vardagligt Island på bakgator och villovägar. Mänskliga möten med naturens poetiska urkraft ständigt närvarande.

Vi träffar konstnären Helgi, musikern Lovísa, hästägaren Þórdís, surfaren Heidrun, prästen Sigríður, fiskaren Gunnlaugur, liftaren Yael, skärmflygaren Odinn, tyngdlyftaren Auðunn och många fler. Att kronprinsessan Victoria och lilla Estelle fanns mitt i en ödslig hästhage blev bara en oväntad bonus. Nyfiken på boken, posters, tavlor eller annat från expeditionen? Maila: jonas@lofvendahlmedia.se

Vill du veta mer om Islandsboken? Lyssna på det här radioinslaget i P4.

Visioner & Transmissioner (2013)

.

Jag hjälpte till att skriva en bok under 2013. En häftig resa över 25 år inom tryckeribranschen där Jan-Olof Jungersten både blickar bakåt, inåt och inte minst framåt mot en spännande framtid! Den ger en helhetsbild åt den grafiska branschen, där tryckerier återuppstår i en modern och digital värld. Du kan dessutom skänka en slant till Unicef och få boken hemskickad till din brevlåda.

Läs mer om boken här.

BOK OM ISLAND 


Island – på bakgator och villovägar kom ut i bokhandeln 2016. Häng med på en resa du aldrig glömmer.

Lyssna på ett P4-inslag om boken här: Sveriges Radio.

Pages

Stay In Touch

More

© 2021 Löfvendahl Media